top of page

Hvordan kan vi hjelpe deg å forebygge mot skadedyr?

Forebyggende skadedyrkontroll handler i stor grad om å ligge i forkant av potensielle problemer. Derfor hjelper vi deg med grundige inspeksjoner for å sikre at ditt bygg er tett, samtidig som vi setter ut detektorer for å måle aktivitet, ofte både inne og ute. Ved økt aktivitet, øker vi tiltakene for å holde ditt bygg fritt for skadedyr i tett dialog med deg. Enkelt og ganske bekymringsfritt, ikke sant? 

 

Hos oss er ingen kunde for stor eller for liten. Vi har det som trengs for å hjelpe deg som privatkunde og små bedrifter til større produksjonsanlegg.  Vi har gode referanser og noen av Vestfolds største bedrifter har valgt oss som leverandør - det er vi skikkelig stolte av!

Som kunde av oss kan du være trygg på at avtalen din følges opp på en god måte, samt at du som avtalekunde vil få tildelt din egen tekniker. Dette sikrer rask respons fra en fagperson som kjenner ditt bygg og situasjon. 

Vector.png

Vi i Bystand anbefaler alltid giftfrie løsninger så langt det er mulig i hver enkelt sak og vi strekker oss langt for å kunne tilby dette til en god pris. Dette for at det skal være lett å gjøre et grønt valg innen skadedyrkontroll. Spør oss om giftfrie avtaler! 

bottom of page